Гаф за Мелания Тръмп

Публикувано от Ivaylo 31.08.2017 0 коментари

Мелания Тръмп учуди всички с избора си на облекло в потопения Тексас от урагана "Харви".

Мелания Тръмп избра облекло, което бе доста коментиранo - черен панталон със спортно яке и 13-сантиметрови токчета. В Тексас президентът и първата дама се срещнаха с организации, помагащи на засегнатите от бурята. Тръмп дори посети кризисен център за настаняване. Възстановителните работи след щетите, причинени от тропическата буря Харви, ще бъдат скъпа и трудна задача, предупреди американският президент. Доналд Тръмп бе на визита в град Остин в щата Тексас, където е създаден кризисен център заради стихията. Мелания Тръмп разкри, че иска да помогне на пострадалите от Харви. Тя придружава президента Доналд Тръмп в неговата визита до засегнатия от Харви щат Тексас.

В изявлението на първата дама на САЩ се предупреждава, че Тексас, Луизиана и други части на САЩ ще усещат последиците от урагана Харви още месеци наред и дори в идните години.

Десетки жители на град Хюстън бягат от наводненията, предизвикани от тропическата буря "Харви", и градските власти се готвят да отворят допълнителни убежища, съобщи кметът Силвестър Търнър, цитиран от Ройтерс.

"Харви" е най-мощният ураган в Тексас за последните над 50 години и за 12 години в САЩ. Най-малко 30 000 души се нуждаят от помощ.

Напиши коментар

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...